Site icon Bitcoin Okulu

Binance NFT Pazaryeri Açıldı

Binance NFT Pazaryeri Açıldı

Binance NFT Pazaryeri yani Alım Satım Yeri Açıldı

Ünlü kripto para borsası Binance açılışı için uzun süredir hazırlıklarını devam ettirdiği NFT alım-satım platformunu 24 Haziran günü açacağını daha önce duyurmuştu. Hazırlıklara başladığında kripto para piyasası boğa piyasasında bulunuyor ve her gün yeni müşteriler borsalara geliyordu. Ancak mayıs ayında yaşanan sert düşüşler sonrası Bitcoin fiyatı dolar bazında 64.000’den 29.000’e kadar geriledi ve dönem dönem dart bir bant içinde dalgalandı. Böyle bir ortamda bitcoin fiyatı 32.000-34.000 bant aralığında hareket ederken Binance NFT pazaryeri açılışını 24 Haziran 2021 tarihinde Türkiye saati ile 10:00’da gerçekleştirdi.

Binance NFT Pazaryeri Nedir?

Binance NFT Pazaryeri diğer adıyla Binance NFT Marketplace; En popüler NFT’leri oluşturmak ve bu NFT’leri takas etmek için sanatçıları, yaratıcıları ve kriptopara meraklılarını tek bir platform altında bir araya getiriyor. Bu platformda üç ürün grubu bulunmaktadır:

  1. Etkinlikler: Dünyanın önde gelen tanınmış sanatçıları tarafından yaratılan özel NFT’ler.
  2. Pazar Yeri: Dünyanın çeşitli ülkelerindeki içerik oluşturucuların NFT’leri.
  3. Gizemli Kutular: Diğer adı Mystery Boxes olan, sürprizler içeren bir kutulardan nadir NFT’ler kazanma şansı.

Binance NFT Nasıl Satın Alınır?

Binance NFT bölümüne girdiğinizde çeşitli koleksiyonlar ve açık artırmalar göreceksiniz. Burada eseri, yaratıcısını, eserin satış biçimini, son teklifin ne olduğunu, kimlerin teklif verdiği gibi çeşitli bilgileri görebileceksiniz. Ayrıca platformda hem sabit fiyatlı NFT’ler hem de açık artırma usulü satın alınan NFT’ler olacak.

Platformlarda açık artırmalar için Binance Coin yani BNB kripto para kullanılıyor. Gizemli kutulardan almak istediğinizde ise yine Binance borsasının dolar yerine kullanılan BUSD stabil para birimini kullanabilirsiniz.

Binance Etkinlik Takvimi

Binance NFT ile ilgili etkinlikleri saat saat bir takvime bağlayarak duyurdu. Gizemli kutular gibi bazı etkinlikler, kullanıma açıldığı anda tükenebiliyor o yüzden uygulama başında beklemek gerekebiliyor. Biz de sizin için Binance tarafından yayımlanan etkinlik takvimini paylaşıyoruz.

Exit mobile version