Site icon Bitcoin Okulu

Binance Referans Kimliği Nedir?

Binance Referans Kimliği

Binance Referans Kimliği veya Binance Referans Kodu

Kripto para birimlerine ister uzun vadeli isterseniz kısa vadeli yatırım yapacak olun, bir kripto para borsası kullanmanız gerekecek. Kripto para borsalarında lider isim ise hiç kuşkusuz Binance. Gerek işlem hacmi gerekse müşteri sayısı ile sektör lideri. Üyelik sayfasını açtınız ve e-posta, şifre ve bir de “Referans Kimliği (isteğe bağlı)” şeklinde bir ibare gördünüz ve ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Bu yazı tam size göre; Binance referans kimliğinin ne demek olduğunu öğrenecek ve en iyi Binance referans kimliğine ulaşacaksınız.

Binance Referans Kimliği

Binance referans kimliği; bir diğer adıyla Binance referans ID veya Kodu, kripto para alım ve satım işlemleri için Binance borsasına ödediğiniz komisyonlardan bir kısmını geri iade almak için girmeniz gereken bir koddur. Üyelik esnasında bu kodu girmezseniz borsanın belirlediği standart komisyon ücretlerini öder ve herhangi bir komisyon iadesi almazsınız.

Binance referans kimliği kullanmadan üye olanlar alım ve satım işlemlerinde standart komisyon (fee) olan; %0,1 öderler.

Sitemizdeki Binance referans kimliğini kullananlar ise; %20+%25’e kadar komisyon geri iadesi almaya hak kazanabilirler.

Örneğin; WZ51BC2P kodunu girdiğinizde üyeliğiniz süresince komisyon indirimi oranınız 20% olarak belirlenecek ve komisyon ödemelerini de Binance borsasının kripto parası BNB ile yapmanız durumunda da %25 ekstra indirim almış olacaksınız.

Referans Kimliği Alanı

İster web sayfası üzerinden isterseniz mobil uygulamalar üzerinden Binance üyesi olmaya çalışın mutlaka referans kimliği alanını doldurun. Size ekstra bir maliyeti ve külfeti olmayan bir işlem ve size iade sağladığı için farkına bile varmadan kazanç sağlamış olacaksınız.

Binance Referans Kimliği Kayıt Sayfası Yenilendi

2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da Binance hem mobil uygulamasında hem de web sayfasında bazı güncellemelere gitti. Bunlardan biri de yeni üyelerin kullandığı kayıt sayfasında gerçekleştirilen yeniliklerdi. Bu sayfada daha önce email ve telefon gibi bilgiler doğrudan girilirken artık IP adresine göre Binance sitesine bağlandığınız ülke otomatik çıkıyor veya açılır pencereden doğru ülkeyi siz seçiyorsunuz. Daha sonra “İkamet Edilen Ülke/Bölge” alanı doldurulduktan sonra ONAYLA tuşu ile üyelik işlemi ve Binance Referans Kimliği giriş alanı karşınıza geliyor. Bu bölümde WZ51BC2P kodunu kullanabilirsiniz.

Boş Binance Referans Kimliği

Aşağıda Binance referans kimliği girilmemiş standart üyelik sayfasını göreceksiniz. Referans kimliği alanını doldurmak isteğe bağlı olduğu için bu alanı doldurmadan da üyelik işlemi tamamlanmaktadır ancak biz doldurmanızı tavsiye ediyoruz.

Dolu Binance Referans Kimliği

Aşağıda ise sitemizdeki bağlantıyı kullanarak veya sitemizdeki referans kodunu girerek açılmış bir Binance üyelik sayfası görülmekte. Ücretsiz hesap oluşturma sayfası ve %20 komisyon indirimine hak kazanılmış bir şekilde.

En İyi Binance Referans Kimliği

En iyiden kast ettiğimiz üye olacak kişilere en çok indirimi sağlayacak kod. İnternette %0 , %5%10%20 indirim sağlayan kodlar dolaşmakta. Bunlardan bazıları ise kullanıcıya hiç indirim vermemekte. Sitemizde yer alan üyelik bağlantısı veya referans kodu size maksimum indirim olan %20 indirim ve %25 BNB indirimi olanaklarını sunmaktadır. Aşağıda hem kod şeklinde hem de link şeklinde bu referans kimliğini veriyoruz:

Sonuç

Binance üyelik işlemi sırasında girmeniz gereken Binance Referans Kimliği karşınıza farklı adlar altında da çıkabilir. Örneğin; “binance referans kodu”, “binance ref kodu” veya “binance referans id” bunlardan bazılarıdır ve bunların tamamı Binance referans kimliği terimiyle aynı anlamda kullanılır.

Uyarı: Kod girişi yapmadan üyelik açılması durumunda, ileri bir tarihte referans kodu girilememekte sadece ilk üyelik esnasında referans kodu girilmektedir. Yani Binance’a sonradan referans kodu eklenemiyor. Ayrıca referans kimliği kullanmanın kullanıcıya herhangi bir kaybı ya da eksisi bulunmamaktadır. 2024 yılında Binance referans kimliği kullanımı devam etmekte olup, üyelik işlemleri sırasında sitemizdeki kodu girmek size ömür boyu referans indirimi sağlar.

Binance referans kimliği ne işe yarıyor?

Binance borsasında yaptığınız alım ve satım işlemleri için ödediğiniz komisyonlardan bir kısmını hesabınıza geri iade almanızı sağlar.

Binance referans no nedir?

Binance referans no ile kullanıcıların ifade ettikleri şey Binance referans kimliğidir ve en iyi Binance referans no: “WZ51BC2P” kodudur.

Binance referans id nedir?

Binance global tarafından İngilizce sitede üyelik açmaya çalışanların binance referans kimliği yerine gördükleri ifadedir. En iyi Binance referans id ise; “WZ51BC2P” kodudur.

Binance referans kimliği nasıl eklenir?

Binance referans kimliği ilk hesap açılışı yani Binance borsasına ilk üye olduğunuz anda eklemelisiniz. Üyelik sayfasında yer alan isteğe bağlı referans kimliği alanını doldurarak bunu yapabilirsiniz.

Sonradan Binance referans kimliği eklenir mi?

Binance referans kimliği sadece ilk üyelik açılışı esnasında eklenebilir. Sonradan Binance referans kimliği veya kodu eklenemez.

Binance referans kimliği önemli mi?

Evet, Binance referans kimliğini ilk üyelik açılışında girmeniz önemlidir. Aksi halde sonradan bu kodu sisteme girmenin bir yolu yoktur ve herhangi bir iade alamazsınız.

Exit mobile version