Site icon Bitcoin Okulu

Binance Referans Kodu 2024 (Sürekli Güncel)

2022 Binance Referans Kodu

2022 Binance Referans Kodu

Binance borsasına üye olmayı düşünen birinin karşısına çıkan ilk sorun muhtemelen üyelik formunda doldurması istenilen referans kodu alanı ya da diğer adıyla referans kimliği alanının ne şekilde doldurulacağıdır. Bu alanın yanında “isteğe bağlı” ya da “opsiyonel” yazması ise bir diğer kafa karıştıran konudur. Şimdi biz de sizin için referans kodunun ne olduğunu ve kullanmanın sizin için yararlı mı yoksa zararlı mı olduğunu kısaca açıklayacağız.

Referans Kodu Nedir?

Kripto para alım-satım işlemleri için Binance borsasına ödeyeceğiniz komisyonlardan indirim kazanmak için kullanılır. Binance içinde dil seçeneğini Türkçe yaptığınızda Binance Referans Kodu yerine zaman zaman Binance Referans Kimliği tabiri de kullanılmaktadır. Her ikisi de aynı şeyi ifade etmektedir.

Örneğin; Binance Global borsa hesabınızı açarken referans kodu girebilir ve her alım-satım işlemi yaptığınızda ödediğiniz komisyonun bir kısmını komisyon iadesi olarak geri ödeme şeklinde alabilirsiniz.

En Güncel Referans Kodu

Uzun, kalabalık cümleler arasında sizi kod aramak zorunda bırakmamak için, içinde bulunduğumuz 2024 yılında en güncel ve en işlevsel referans kodunu sizinle paylaşıyoruz.

Binance Referans Kodu: WZ51BC2P
Binance Futures Referans Kodu: tr10

Kod Nerede Kullanılır?

Üyelik işlemlerine başladığınızda ülke seçimi, cep telefonu, elektronik posta gibi bilgilerinizi tamamlayıp ilerlediğinizde bir aşamada sizden isteğe bağlı olarak referans kodu girmeniz istenir. 2024 yılında küçük makyajlamalar yapılarak bu üyelik sayfasında bazı yeniliklere gidilmiştir. Aşağıdaki görselde bu değişikliklerin detayını görebilir ve referans kodunu yazacağınız alanın doldurulmuş halini bulabilirsiniz.

Referans Kodu İle İlgili Yanlış Bilinenler

Binance %20 + %25 Komisyon İndirimli Üyelik

Exit mobile version