Site icon Bitcoin Okulu

Binance Üyelik Açma 2024

Binance Üyelik Açma 2024

Binance Yeni Üyelik Açma 2024 Yılı Üyelik Adımları

Binance veya Binance Global olarak bilinen kripto para borsası hem ülkemizde hem de dünyada işlem hacmi bakımından lider durumundadır. Üye sayısı her gün artan borsa İngilizce, Almanca, Fransızca gibi dünya dillerinin yanında Türkçe, Arapça gibi daha az kişinin konuştuğu dilleri de desteklemektedir. Şu anda siz de Binance üyelik açma işlemleri hakkında detaylı bilgi almak için doğru yerdesiniz.

Binance Üyelik İşlemi

Binance borsasında işlem yapabilmek için öncelikle bir kullanıcı hesabı açmanız gerekiyor. Açacağınız bu kullanıcı hesabını ister Binance web sitesi ister mobil uygulamalarında kullanabilirsiniz. Yani üyeliğinizi hangi platformdan oluşturmuş olursanız olun, bu bilgileri üyeliğiniz boyunca istediğiniz platformlarda hatta aynı anda hem web hem de mobil uygulamada kullanabilirsiniz.

Binance Üyelik Açmak İçin Gerekenler

Binance üyelik açma işlemine başlamadan önce bazı önemli noktaları hatırlatmakta fayda var. Öncelikle üyelik işlemini gerçekleştireceğiniz bilgisayar, cep telefonu veya tablet gibi ortamlarda casus yazılıp yüklü olup olmadığından emin olun. Casus yazılım içeren bir ortamda oluşturulmuş e-mail ve şifre ile güvende olamazsınız. Mümkünse borsa hesabınız için ayrı bir e-mail adresi kullanın ve bunu başka yerde paylaşmayın. Böylece oltalama (phishing) saldırılarına daha az maruz kalırsınız. Şimdi gelelim üyelik için gerekenlere:

Evet işte hepsi bu kadar, cep telefonunuza veya e-mail adresinize gönderilen 6 haneli doğrulama kodunu girdiğinizde hesabınız aktif edilmiş oldu. Bu aşamadan sonra Binance hesabının tüm menülerine erişebilirsiniz. Ancak para yatırma ve çekme işlemlerinde sorun yaşamamak için kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Şimdi gelelim bunun için gerekenlere:

Dikkat: Kimlik doğrulama işlemlerinin Binance tarafından onaylanma süresi 1 saat ile 1 gün arasında sürebilmektedir. Sahte isim ve TC ile oluşturulan hesaplar ise onaylanmamaktadır.

Binance Üyelik Açma Adımları

Binance üyelik açma 2022 yılında bazı küçük detaylar dışında 2021’e benzer şekilde yapılıyor. Yani üyelik adımlarının tamamlanması ile hem üyeliğiniz oluşturuluyor hem de hesabınız doğrulanmış oluyor. Siz de aşağıdaki adımları takip ederek kolayca Binance kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.

  1. Adım: Binance Sitesine Giriş
  2. Adım: Binance Üyelik Formunun Doldurulması
  3. Adım: Binance Doğrulama İşlemleri
  4. Adım: Binance Gelişmiş Kimlik Doğrulama

Bu üyelik adımlarının her birini detaylı olarak açıkladığımız daha kapsamlı Binance Nasıl Üye Olunur? Adım Adım Resimli Anlatım başlıklı bir yazı da mevcut. Takıldığınız kısımlarda bu yazımızdan da yardım alabilirsiniz.

Püf Noktası: Binance üyelik işlemi sırasında sizden eğer varsa Binance referans kodu girmeniz istenir. Bu kod size borsa komisyonlarından indirim sağlar. Sitemizdeki linki kullanarak üye olan kişilere ise borsanın verdiği en yüksek oran olan %20 referans indirimi uygulanır. Piyasada %0, %5 ve %10 indirim sağlayan kodlar da mevcut. Bize size en yüksek indirimi sağlayan kodu sunuyoruz.

Binance Üyelik Açma Yaş Sınırı

Binance herhangi bir şekilde sizin 18 yaşından küçük olduğunuzu veya fiil ehliyetinizin olmadığını tespit ederse veya bu konularda şüphe oluşması halinde Binance borsası tek taraflı takdir hakkı çerçevesinde hesabınızı engelleme/askıya alma gibi gerekli ve uygun tedbirleri uygulama hakkına sahiptir. Bu hak Binance üyelik hesabı açma işlemi sırasında okuyup onayladığınız “Binance Terms of Use” olarak bilinen üyelik sözleşmesinden gelir. Yani kripto para borsalarında sadece 18 yaşından büyükler üyelik açabilir.

NOT: Binance hesabınızı sitemizdeki gibi referans indirimi içeren bir kod ile açmazsanız sonradan hesabınıza referans kodu ekleme imkanınız bulunmamaktadır.

Binance Üyelik Açma Ücreti Nedir?

Binance hesabı açmak ücretsizdir. Gerekli şartları sağlayan herkes herhangi bir ücret ödemeden Binance üyesi olabilir. Yani sizden üyelik açımı esnasında herhangi bir para veya vergi talep edilmemektedir.

Binance Mobil Üyeliği Açmak İçin Gerekenler Neler?

İster cep telefonu gibi mobil uygulamalar üzerinden isterseniz internet sitesi üzerinden üyelik açın, istenilen belgelerde ve aranan şartlarda bir değişiklik olmamaktadır. Menüler ve üyelik adımları tamamen aynıdır.

Binance Üyelik Açma Yasal Mı?

Binance Türkiye’de Anonim Şirket olarak kurulmuş bir firma tarafından yönetilmekte ve Türk bankalarınca havale/eft işlemleri yapılabilir durumdadır. Hatta son dönemde devlet yetkilileri Binance borsası yetkilileri ile kripto para düzenlemeleri konusunda görüşmeler gerçekleştirmiştir.

Exit mobile version