Site icon Bitcoin Okulu

Binance Vadeli İşlemler Kodu 2022

Binance Vadeli İşlemler Referans Kodu

Binance Vadeli İşlemler Ref Kodu

Binance vadeli işlemler hesabı açmaya karar verdiniz ve açtığınız hesap için referans kodu veya Binance vadeli işlemler referans kimliği kullanmaya karar verdiniz. O zaman bu yazı tam size göre çünkü yazımızda hangi Binance vadeli işlemler referans kodunu (ID) kullanırsanız indirim alırsınız ve bunu nasıl hesabınıza eklersiniz onu göreceğiz.

Öncelikle bunu iki kısma ayırmamız gerekiyor. İlk olarak henüz Binance hesabı olmayanlar için yapılacak işlemler. İkinci olarak da mevcut bir Binance hesabı olup, sadece vadeli işlemler hesabını aktif edecek olanlar şeklinde ikiye ayırabiliriz. Şimdi bu adımlara geçelim.

Binance Hesabı Olmayanlar

Henüz Binance Global hesabınız yoksa, öncelikle bir Binance Global hesabı açmalısınız. Tüm dünyadan milyonlarca kullanıcısı olan Binance’da nasıl hesap açılabileceğini daha önceki yazılarımızda detaylı ve resimli olarak anlatmıştık. Binance Üyesi Nasıl Olunur? yazımızı okuyarak basit ve kolay adımlarla üyeliğinizi oluşturabilirsiniz.

Burada önemli bir hatırlatma yapmak gerekiyor: Binance Tr üyesi olmak ile Binance Global üyesi olmak tamamen farklıdır ve Binance Global’de yer alan bir çok hizmet Binance Tr tarafından verilmemektedir. Bunlardan biride Vadeli İşlemlerdir. O yüzden Binance Global hesabı açtınız.

Binance Hesabı Olanlar

Daha önce Binance Global hesabı açmış ancak henüz Binance vadeli işlemler menüsünü aktif etmemiş olanların yapacağı işlemlere değinelim. Burada önemli olan bir kaç husus var bunlara dikkat ettiğinizde ömür boyu %20’ye kadar komisyon indirimi alabilirsiniz.

NOT 1: Binance Global hesabı olmayanlar sitemizdeki %20+%25 referans kodunu kullanmayı unutmasın.

NOT 2: Vadeli yani Futures işlemler yüksek kaldıraç oranları ile yüksek risk içerir. Bakiyenizin tamamını bir anda kaybedebilirsiniz. Riskinizi göz ardı etmeyin.

NOT 3: Vadeli işlemler hesabınızı ister mobil uygulamalarda isterseniz Binance web sitesinde kullanabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 24/01/2022

Sıkça Sorulan Sorular

Binance futures referans kodu ile Binance referans kodu aynı mı?

Her iki kodda farklıdır. Binance futures referans kodu maksimum %10 indirim sağlarken Binance referans kodu maksimum %20 indirim sağlamaktadır. Bu indirim oranlarına alabileceğiniz BNB indirimleri dahil değildir.

Binance futures referans indirimi en çok kaçtır?

Binance futures referans kodları size maksimum %10 indirim sağlar ancak borsa komisyon ödemeleriniz için hesabınızda bir miktar da BNB tutmanız halinde %10 ekstra indirim daha alırsınız.

tr10 Referans kodu 2022 yılında da geçerli mi?

Binance borsasında Futures (Vadeli işlem) yapmak isteyenlerin %10 komisyon geri indirimi alabilecekleri tr10 referans kodu 2022 yılında da geçerli ve kullanılabilir durumdadır.

Exit mobile version