Site icon Bitcoin Okulu

Borsaların Referans Kodu

Kripto para piyasasında referans kodu denildiğinde anlaşılan genellikle, komisyon ödemelerinden indirim kazandıran kodlar, numaralar veya id dediğimiz size özel oluşturulmuş rakam ve harf karışımı özel kombinasyonlar anlaşılmaktadır. Referans kodu olarak bildiğiniz şey çeşitli borsalarda farklı isimler alabilir. Örneğin; referans kodu, tavsiye kodu veya referans ID’nin tamamı aynı şeyi ifade etmektedir.

Referans Kodu Nedir?

Referans Kodu; alım-satım işlemleri sırasında kripto para borsalarına ödeyeceğiniz komisyonlardan indirim kazanmak için yine o borsa tarafından oluşturulmuş özel kodlardır. Bu kodları kullanmanın zararı veya sizin için herhangi bir kaybı olmadığı gibi kullanmanın size çeşitli avantajları olmaktadır.

Biz burada sizlere Türk kullanıcıların en çok tercih ettiği kripto para borsalarından olan; Binance, Gate.io ve Kucoin borsalarının en yüksek indirim sağlayan referans kodlarını sunmaya çalıştık. Talep olması durumunda burada listelemediğimiz borsalara ait kodlara da yer verebiliriz.

Binance referans kodu; Binance borsasında gerçekleştirdiğiniz kripto para alım-satım işlemlerinizde, borsaya ödeyeceğiniz komisyonlardan indirim sağlayan, kullandığınız koda göre %20, %10 ve %5 gibi değişen oranlarda avantajları olan bir promosyon kodudur.

Gate.io referans kodu; Gate.io borsasında gerçekleştirdiğiniz alım-satım işlemlerinden komisyon geri ödemesi almanızı sağlayan ve sayılardan oluşan bir promosyon kodudur.

Referans Kodları

Uyarılar

  1. Referans kodu kullanmak cebinizden ekstra para çıkmasına sebep olmaz.
  2. Referans kodunu kullandığınız kişi sizin herhangi bir bilginizi göremez.
  3. Referans kodu çeşitli oranlarda indirim sağlayabilir. Sizin faydanıza olan en yüksek indirimi sağlayan referans kodunu kullanmaktır.

Gördüğünüz gibi kripto para borsalarına üye olurken referans kodu kullanmak, kullanmamaktan çok daha kazançlıdır. Ayrıca sitemizdeki kodlar Ocak 2024 itibariyle güncel ve çalışır durumdadır.

Exit mobile version