Site icon Bitcoin Okulu

Meksikalı Milyarder Ricardo Pliego Likit Portföyünün %10’unu Bitcoin Olarak Tutuyor

milyarder bitcoin rico 1

Dünya çapında Bitcoin’e olan ilginin artmasıyla, birçok ünlü isim Bitcoin hakkında açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Bitcoin yatırımları hakkında konuşan son isimlerden biri de Meksika’nın en zengin ikinci kişisi, milyarder işadamı Ricardo Salinas Pliego oldu.

Salinas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda “Bitcoin’nin vatandaşları devletin kamulaştırmasından koruyabileceğini ve kendi likit portföyünün %10’nun Bitcoin’de olduğunu açıkladı.” Takipçilerine Bitcoin hakkında bilgi edinmeleri tavsiyesinde de bulunan Pliego ayrıca takipçilerine konu hakkında bir de kitap ismi (Saifedean Ammous’un ünlü kitabı Bitcoin Standardı) önerdi.Bitcoin Yatırımı Olan Ünlüler

Bitcoin Yatırımı Olan Ünlüler

Bitcoin ile ilgili planlarını ve Bitcoin yatırımlarını açıklayan tek isim Salinas değil. Daha önce de birçok ünlü milyarder, Bitcoin sahibi olduğunu açıklamıştı. Bunlar arasında, yatırım fonu yöneticisi Paul Tudor Jones, milyarder Bill Pulte, Cameron and Tyler Winklevoss, Michael Novogratz, DoubleLine Capital’den Jeffrey Gundlach ve Stanley Druckenmiller gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca her geçen gün birçok kurumsal yatırımcı da Bitcoin ve altcoin yatırımları hakkında haberlerle gündeme geliyor. Bunlardan en son ve en dikkat çekici olan ise Paypal oldu.

Exit mobile version