Site icon Bitcoin Okulu

Nexo Yakında CryptoPunks, Bored Apes NFT’leri Karşılığında Nakit Borçlanmaya İzin Verecek

Nexo Borç Verecek

Nexo, kripto para piyasalarında proje ve kripto varlık sahiplerine, varlıklarının değerini ortaya korumak ve varlıklarını satmadan borç almak suretiyle anında nakit elde etme şansı vermek için imkanlar sunar. Kripto varlıklarınızı rehin verir karşılığında kredi kullanabilirsiniz. Klasik bankacılık sisteminde olduğu gibi krediyi geri ödedikten sonra kripto paranızı iade alırsınız.

Şimdi Nexo, kripto varlıkları ile birlikte NFT varlıkları için de borç sağlayacak. Nexo müşterileri yakında Bored Apes ve CryptoPunks NFT’lerini teminat olarak kullanarak finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Bu hizmeti sunmak için Three Arrows Capital ile birlikte çalışıyor.

Nexo’nun mevcut ürünlerinde olduğu gibi, Nexo müşterileri NFT’leri stabilcoin, Ethereum ve diğer dijital para birimlerini ödünç almak için teminat olarak kullanabilecekler. Kabul edilen bu yeni EFT’lerden Bored Apes ve CryptoPunks, piyasadaki en popüler ve pahalı NFT koleksiyonları arasında yer alıyor ve bazı ürünlerin fiyat etiketi yüz binlerce dolara ulaşıyor.

Nexo ayrıca yaptığı son açıklamalarda NFT pazarında yeni koleksiyonlara da yatırım yapacağını, Metaverse ve Web 3.0 gibi geleceğin teknolojileri ile ilgilendiğini duyurdu. Gelecekte dijital varlıkların teminat olma ve değer saklama gibi özelliklerinden daha fazla yararlanıldığını göreceğiz.

Exit mobile version