Site icon Bitcoin Okulu

TR Binance’den Binance Global’e Transfer

TR Binance’den Binance Global’e Transfer

TR Binance Borsasından Binance Global Borsasına Transfer

Kripto para birimlerinin yükselişi ve artan kullanım yaygınlığı, insanların bu alana olan merakını her geçen gün artırıyor. İnsanlar hem kripto paralar hakkında bilgi almak hem de bu kripto paraların nasıl ve nereden güvenilir, kolay ve hızlı bir şekilde alınabileceğini araştırmaya başladı. Bu noktadan sonra insanların ilk adresi kripto para borsaları oluyor. Kripto para borsaları denilince hiç kuşkusuz insanların aklına gelen isim de Binance oluyor. Biz de size işlem hacmine göre dünya lideri Binance borsasına 2021 yılında en hızlı ve en güvenilir şekilde nasıl üyelik oluşturabileceğinizi ve nasıl transfer yapabileceğinizi anlatıyoruz.

Binance Global Üyelik Adımı

Detaylarla boğuşmak istemeyen kullanıcılar için adım adım en kısa ve en güvenli yoldan TR Binance hesabından Binance Global hesabına sıfır komisyonla nasıl para transferi yapabileceğinizi anlatıyoruz:

  1. Binance Global sitesine gidin. (Tıkladığınızda yeni pencerede açılacak)
  2. Binance Global hesabı oluşturun. (Sitemize özel ömür boyu %20 komisyon indirimi hakkı ile üye olmak için tıklayın , Binance Global hesabı olanlar bu adımı atlayabilir.)
  3. Binance Global hesabı üyelik işlemlerini tamamlayıp hesabınıza giriş yapın. (Binance Üyelik Açma Detaylı Anlatım)

TR Binance Üyelik Adımı

Yukarıda görselde de görüleceği üzere TR Binance web sitesinı ya da moıbil uygulamasını açın ve aşağıdaki adımları izleyin.

  1. TR Binance sitesinde sağ üst köşede bulunan “Giriş Yap” tuşuna tıklayın. (Hesabı olmayanlar “Hesap Oluştur” linkini kullanabilir)
  2. Açılan sayfada “Binance hesabıyla oturum açın” linkine tıklayın.
  3. Karşınıza Binance sözleşmelerinin olduğu bir sayfa gelecek, okuduğunuzu kabul ederek “Devam Edin” tuşuna tıklayın.
  4. Karşınıza bir giriş sayfası gelecek bu kısma binance global üyeliği sırasında verdiğiniz email ve şifrenizi kullanarak giriş yapın.

Tr Binance ve Binance Global Hesaplarını Bağlayarak Verilen İzinler

TRBinance ve Binance Global hesaplarınızı bağladığınızda artık, sıfır komisyonla TR Binance hesabınızdaki para ve kripto varlıkları Binance Global hesabınıza aktarabilirsiniz. Bunun yanında Binance global hesabınızdaki varlıklarınızı da TR Binance hesabına aktarık Türk lirası olarak yerel bankalardan çekebilirsiniz. Tr Binance ve Binance Arasında Ne Fark Var? şeklinde aklınıza bir soru gelebilir. Bunu da daha önce cevaplamıştık.

Tr Binance email adresimi Binance Global’de Kullanabilir miyim?

Evet, Binance Global üyelik işlemini yaparken daha önce TR Binance üyeliğinde kullandığınız email adresini de kullanabilirsiniz.

TR Binance hesap açmak gerekli mi?

Daha Binance Global hesabı oluşturduysanız Binance Global sitesine giriş yaparak tek tuşla TR Binance hesabı da açabilirsiniz. Unutmayın Binance Global daha fazla ürün ve daha fazla coin sunmaktadır.

TrBinance ile BinanceTr arasında ne fark var?

Binance şirketi Türkiye’de alan adı olarak TrBinance adını, şirket markası olarak BinanceTr markasını kullanmaktadır. Yani her ikisi de Binance Global şirketinin Türkiye yerel borsasını ifade etmektedir.

TR Binance Uygulaması Var Mı?

Tr Binance mobil uygulaması hem App Store hem de Google Play Store’da Türkçe olarak bulunmaktadır. Dilediğiniz zaman tek tuşla mobil ortamlara ya da masaüstü bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Binance batar mı?

Binance bir şirket ve her şirketin batma ihtimali olduğu kadar Binance borsasının da batma ihtimali her zaman var. Burada size düşen borsanın size sunduğu güvenlik önlemlerine ek önlemler almak. Örneğin; uzun süre kullanmayacağınız kripto varlıklarını soğuk cüzdana çekmek, şüpheli uygulamaları cep telefonu ya da bilgisayarınıza indirmemek gibi.

Exit mobile version